Βράβευση μαθητών του Λατσείου από την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου

Βράβευση μαθητών του Λατσείου από την πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου

Οκτ 31, 2016
Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, στις 21 Οκτωβρίου 2016, β

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, στις 21 Οκτωβρίου 2016, βραβεύτηκαν εννέα μαθητές του Λατσείου Διδακτηρίου, τα έργα των οποίων ξεχώρισαν στα πλαίσια του διεθνή μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής "Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών".

 Τα βραβεία απένειμε στους μαθητές ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Αιγυπτιακής πρεσβείας της Αιγύπτου, αφού προηγουμένως απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και προλόγισε την παρουσίαση βίντεο σχετικού με την Αρχαία Αίγυπτο, την Αίγυπτο σήμερα και την Αλεξάνδρεια.

Στην εκδήλωση απονομής συμμετείχαν οι βραβευθέντες μαθητές με τους γονείς τους. Τιμητική ήταν η παρουσία του Διευθυντή του Λατσείου Διδακτηρίου κ.  Δημήτρη Σιαμόπουλου, καθώς και η εκπρόσωπος από το Τμήμα Ελευθέρων Δράσεων κ. Ροσίνα Μπαλτατζή.

Η Διεύθυνση και το Τμήμα Ελευθέρων Δράσεων του Λατσείου Διδακτηρίου, συγχαίρουν τους μαθητές τους για τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:


ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Σαραντοπούλου Σεσήλια
Σκουλουδάκης Χάρης


ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Κοντοπούλου Μαρτίνα
Χατζηγιάννη Κάτια

ΕΠΑΙΝΟΣ

Γαλάνης Φίλιππος
Καββαδίας Νικόλας
Κοντούλη Σταματίνα
Φίλιου Κατερίνα
Χριστοφίδη Κατερίνα

Επιστροφή