Βράβευση του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών από τον οργανισμό Make a Wish Ελλάδας

Βράβευση του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών από τον οργανισμό Make a Wish Ελλάδας

Οκτ 3, 2016
Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο μας έλαβε το Γενικό Ειδικό Βραβείο Μεγάλης Συμμετοχής του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση Fun Family Day που οργάνωσε ο οργανισμός Make-A-Wish Ελλάδος, στον Εθνικό Κήπο.

                   Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο μας έλαβε το Γενικό Ειδικό Βραβείο  Μεγάλης Συμμετοχής του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση Fun Family Day που οργάνωσε ο οργανισμός Make-A-Wish Ελλάδος, στον Εθνικό Κήπο. Στη βράβευση παρευρέθη ο κ. Λ. Ζάχος, διευθυντής του Σχολείου μας, ο κ. Σ. Καλλιμάνης, Υποδιευθυντής Κ.Τ. Το βραβείο αυτό καθιερώθηκε φέτος, με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων του Οργανισμού, και δόθηκε στο Σχολείο μας ως ανταμοιβή για την πολυετή προσφορά στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τη δραστηριοποίηση της Διεύθυνσης του Σχολείου, της Μαθητικής Κοινότητας και των εκπαιδευτικών, τα παιδιά του Σχολείου μας αγκάλιασαν για μια ακόμη φορά τη δράση και φρόντισαν ώστε τα Μπλε Αστέρια της Ευχής να μεταφέρουν παντού το μήνυμα της συμπαράστασης και της προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη να   κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι μαθητές του Σχολείου ενίσχυσαν το πρόγραμμα Το Αστέρι της Ευχής, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια στέλνει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, προάγει την έννοια του  εθελοντισμού και διδάσκει την αξία και τη χαρά της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.                 

                                       

Επιστροφή