Έναρξη Επικοινωνίας γονέων με εκπαιδευτικούς σχ.έτος 2022-2023

Σεπ 28, 2022
Ψυχικό, 28 Σεπτεμβρίου 2022
 
Αγαπητοί γονείς, 
 
Η τηλεφωνική επικοινωνία των γονέων με τους/τις εκπαιδευτικούς θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 και οι εβδομαδιαίες συναντήσεις των γονέων με τους/τις  εκπαιδευτικούς, διά ζώσης ή διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας MS Teams, την  Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με τα συνημμένα προγράμματα με τις διαθεσιμότητες των καθηγητών/τριών ανά ημέρα και ώρα. 
 
Από την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 08.00, μπορείτε να εισέρχεσθε στην εφαρμογή So Simple για τον καθορισμό των συναντήσεών σας με τους/τις  εκπαιδευτικούς, αξιοποιώντας τις οδηγίες για την είσοδό σας στην εφαρμογή SoSimple που επισυνάπτονται.  
 
Για να ορίσετε συνάντηση με τους/τις εκπαιδευτικούς του παιδιού σας ακολουθείτε την εξής διαδικασία: 
 
• Εισέρχεσθε στην εφαρμογή SoSimple με τους ακόλουθους τρόπους: 
    Α) είτε μέσω του Portal επιλέγοντας στις «Εφαρμογές» το εικονίδιο   «Ραντεβού Γονέων».    
    Β) είτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://sosimple.athenscollege.edu.gr/. 
• Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τους εκπαιδευτικούς μέσω της πλατφόρμας Ms Teams, θα παρακαλούσαμε να το σημειώσετε στο πεδίο «Παρατηρήσεις» που υπάρχει στην εφαρμογή μέσω της οποίας κλείνετε τα ραντεβού. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εισέλθετε στην πλατφόρμα της εφαρμογής MS Teams (την οποία θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας), χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη (username) προσθέτοντας το επίθημα @athenscollege.edu.gr (Για παράδειγμα: Username: [email protected]). Στη συνέχεια εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιείτε για το SoSimple. Οι εκπαιδευτικοί, την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού, θα σας καλούν, ώστε να ξεκινήσει η συνομιλία.
Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι οι εκπαιδευτικοί θα σας καλούν χρησιμοποιώντας τα προσωπικά στοιχεία με τα οποία ορίσατε το ραντεβού. Για παράδειγμα, αν το ραντεβού έχει οριστεί από τη μητέρα του μαθητή/μαθήτριας, ο/η εκπαιδευτικός θα καλέσει τη μητέρα του μαθητή/μαθήτριας.


• Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο MS Teams, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα ΙΤ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Τέλος,  θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα: 


1. Η διάρκεια κάθε συνάντησης γονέων-εκπαιδευτικών ορίζεται στα πέντε λεπτά. 
2. Έχετε το δικαίωμα μίας ηλεκτρονικής κράτησης – επικοινωνίας ανά καθηγητή/τρια τον μήνα.  
3. Μπορείτε να ορίσετε συναντήσεις για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. 
4. Τριάντα ημέρες μετά την προγραμματισμένη συνάντηση με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό μπορείτε να ορίσετε νέα συνάντηση.  
5. Μπορείτε να προγραμματίσετε έως και τέσσερις συναντήσεις με τον ίδιο εκπαιδευτικό κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
6. Έχετε τη δυνατότητα να  ορίσετε συνάντηση  με  τον/την εκπαιδευτικό  που  επιθυμείτε το αργότερο έως τις 22:00 της προηγούμενης ημέρας από αυτήν που δέχεται ο/η εκπαιδευτικός σύμφωνα με το πρόγραμμα, καθώς και να ακυρώσετε προγραμματισμένη συνάντηση το αργότερο είκοσι τέσσερις ώρες πριν. Στην περίπτωση αυτή, δεν υπολογίζεται η συγκεκριμένη συνάντηση στο επιτρεπόμενο όριο των τεσσάρων συναντήσεων. 
 
 
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία. 
 
Παναγιώτης Γιαννουλάτος
Συντονιστής Κολλεγίου Ψυχικού &
Διευθυντής Ιδιωτικού Λυκείου – Κολλέγιο Ψυχικού 

Επιστροφή