Το Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών ζωντανά στο WXVU 89.1: Συντονιστείτε τώρα!

Το Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών ζωντανά στο WXVU 89.1: Συντονιστείτε τώρα!

Απρ 11, 2024

Ακολουθήστε του μαθητές της 5ης τάξης του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών σε ένα ακουστικό ταξίδι, στο οποίο παρουσιάζουν τις νέες τους δεξιότητες και γνώσεις στον τομέα των ραδιοφωνικών εκπομπών. Υπό την καθοδήγηση της Fulbright Fellow Allison Bajada, αυτοί οι μικροί λάτρεις του ραδιοφώνου εμβάθυναν στην εξέλιξη του ραδιοφώνου, εξερεύνησαν τη σημασία της Χρυσής Εποχής του Ραδιοφώνου και δημιούργησαν ακόμη και τα δικά τους ανατριχιαστικά ραδιοφωνικά δράματα εμπνευσμένα από την περιβόητη εκπομπή "Πόλεμος των Κόσμων".

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι μαθητές όχι μόνο βελτίωσαν τις ικανότητές τους στη δημόσια ομιλία, αλλά και εμβάθυναν στην ελληνική ιστορία, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Χωρισμένοι σε ομάδες, προετοίμασαν και ηχογράφησαν σχολαστικά 39 συναρπαστικά λεπτά ελληνικού πολιτισμού, καλύπτοντας θέματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία μέχρι τις σύγχρονες παραδόσεις. Αυτά τα λεπτά, που είναι τώρα διαθέσιμα για να τα απολαύσουν όλοι, προσφέρουν μια ματιά στο πλούσιο μωσαϊκό του ελληνικού πολιτισμού.

Ζήστε τη μαγεία του ραδιοφωνικού προγράμματος της 5ης τάξης του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών ακούγοντας τον WXVU 89.1 The Roar! Αν θέλετε να εντρυφήσετε βαθύτερα στην παρασκηνιακή δράση, να εξερευνήσετε πρόσθετους πόρους και να ακούσετε τις συναρπαστικές εκπομπές που δημιούργησαν οι ταλαντούχοι μαθητές μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://wxvu.org/the-roar-at-athens-college-elementary/. Θα ανακαλύψετε περισσότερα για αυτό το συναρπαστικό έργο και θα βυθιστείτε στο πλούσιο μωσαϊκό του ελληνικού πολιτισμού που ζωντανεύει από τους εκκολαπτόμενους ραδιοφωνικούς παραγωγούς μας.


Επιστροφή