Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη

Απρ 9, 2024

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη σε συνδυασμό με την Ολυμπιακή Εβδομάδα που είναι στο τέλος Απριλίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού και  Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών στο Θέατρο του Κολλεγίου. 

Η εκδήλωση που εμπνεύστηκαν τα μέλη του “A” Association είχε θέμα:  Ο Αθλητισμός ως πρότυπο ζωής -  Αυτοπειθαρχία, Θυσία, Υπέρβαση και Αριστεία.

Κεντρικοί ομιλητές στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Ψυχικού ήταν ο κ. Γιάννης Μπουρούσης, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και στο Γυμνάσιο - Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών ήταν ο κ. Άγγελος Παυλακάκης, πρώην πρωταθλητής Ευρώπης δρόμων 60μ. και 100μ.

Τον Ολυμπιακό Ύμνο ερμήνευσε η καθηγήτρια Φωνητικής του Ωδείου του Κολλεγίου Αθηνών κ. Φιλοθέη Μωρίκη '05, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια μουσικής του Σχολείου κ. Ελευθερία Βορριά.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχαν οι κ.κ. Βασίλης Μόσχος, Βασίλης Μακρής, Αρετή Σαγάνη και το Προεδρείο του “A” Association.

Από το “A” Association συμμετείχαν οι: Γεώργιος-Σπυρίδων Λαγκαδιανός, Ανδρέας Νικολόπουλος, Δημήτριος Ολύμπιος, Νίκη-Πατρίτσια Πιοβάν, Αγγελική Σμυρνιού, Γεώργιος Σπύρου, Κωνσταντίνος Τσαπάρας.

Επιστροφή