94οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2024

Απρ 3, 2024

Την Τρίτη, 2 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκαν οι 94οι Αγώνες Στίβου Γυμνασίου-Λυκείου, «Δέλτεια 2024» προς τιμήν του πατέρα του Κολλεγίου Στεφάνου Δέλτα.  Η μπάντα κρουστών των μαθητών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σήμανε την έναρξη του τελετουργικού μέρους.

Στο τελετουργικό μέρος παρέλασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, που ανήκουν στο “A” Association και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων.  Της παρέλασης προηγήθηκε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πάντα μας τιμά με την παρουσία της.

Μετά την Έπαρση Σημαίας, τον Εθνικό Ύμνο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του πατέρα του Κολλεγίου Στέφανου Δέλτα, την έναρξη των αγώνων κήρυξε η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κυρία Αννίκα Παπαντωνίου.

Τα Δέλτεια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων, γονέων και φίλων του Κολλεγίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολλή ικανοποίηση το συναγωνισμό των τάξεων για την κατάκτηση της Γενικής Βαθμολογίας.  Νικήτρια  αναδείχθηκε η  τάξη της Β’ Λυκείου με 167 βαθμούς.  

Την καλύτερη επίδοση από τους μαθητές είχε ο μαθητής Δημήτρης Τζοάννος, για την επίδοσή του στο άλμα εις ύψος (1,92μ.) με 818 βαθμούς και από τις μαθήτριες η Νέλλυ Φλουτάκου για την επίδοσή της στο αγώνισμα Δρόμου 800μ., (2’13”66) με 923 βαθμούς.

Νέες επιδόσεις Δελτείων σημειώθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες:

  • Ακοντισμός Μαθητριών, Δήμητρα Μακρή, Γ’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, με επίδοση 27,70μ.

  • Δρόμος 1.500μ μαθητριών, Καλλιόπη Πατέρα, Β΄ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, με επίδοση 4’53”36

  • Δρόμος 800μ μαθητριών, Νέλλυ Φλουτάκου, Β΄ Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, με επίδοση 2’13”66

  • Δρόμος 200μ. μαθητών, Γεώργιος Σπυρίδων Λαγκαδιανός, Γ’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, με επίδοση 22”63

Δείτε τα αποτελέσματα

Επιστροφή