Συνεχίζεται η συνεργασία του Ομίλου "Empowered Flowers" του ΓΚΑ με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Power of a Flower"

Συνεχίζεται η συνεργασία του Ομίλου "Empowered Flowers" του ΓΚΑ με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Power of a Flower"

Φεβ 20, 2024

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ομίλου "Empowered Flowers" του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Power of a Flower", οι μαθήτριες-μέλη του Ομίλου και μέλη της Επιχείρησης συναντιούνται κάθε Δευτέρα και αφιερώνουν τον χρόνο τους σε ποικίλες δράσεις.

Συγκεκριμένα, κάθε 15 ημέρες η "Power of a Flower" επισκέπτεται το Campus του Ψυχικού, προκειμένου να συνεχιστεί η μεταφύτευση λουλουδιών από την ομάδα των μαθητριών μας. Το "κηπάκι" που ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα έχει πάρει πια "σάρκα και οστά", ομορφαίνοντας τον χώρο μπροστά από την Εκκλησία, και προσελκύοντας το ενδιαφέρον της μαθητικής κοινότητας και των επισκεπτών του σχολείου. Οι μαθήτριες-μέλη του Ομίλου, ακολουθώντας πάντα τις πολύτιμες συμβουλές του κηπουρού της "Power of a Flower" και έχοντας δίπλα τους έναν εργαζόμενο σε αυτήν, αποκτούν την εμπειρία της φροντίδας των λουλουδιών καθώς και της συνεργασίας.

Κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων συναντήσεων, τα μέλη του Ομίλου συζητούν με ψυχολόγους και υπεύθυνες της Επιχείρησης, προβληματίζονται πάνω σε θέματα διαφορετικότητας, ίσων ευκαιριών και συμπερίληψης και σχεδιάζουν δράσεις μέσα από τις οποίες θα επικοινωνήσουν όλα τα παραπάνω.

Επιστροφή