Δράση Library4all - Bookwave στο Δημοτικό του Κολλεγίου Αθηνών

Δράση Library4all - Bookwave στο Δημοτικό του Κολλεγίου Αθηνών

Φεβ 8, 2024

Το Bookwave είναι μία ετήσια δράση του Οργανισμού Library4all με την οποία συγκεντρώνονται παιδικά βιβλία για τον εξοπλισμό σχολικών βιβλιοθηκών από Σχολεία αλλά και οποιονδήποτε άλλο φορέα ή φυσικό πρόσωπο το επιθυμεί.

Το Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του συγκεκριμένου Οργανισμού αλλά και της δράσης Bookwave βρέθηκε αρωγός σε όλο αυτό εγχείρημα συγκεντρώνοντας βιβλία από εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Φέτος και για πρώτη φορά οι μαθητές του 15μελούς συμβουλίου του Σχολείου επέλεξαν να συμμετέχουν και στη δράση που πραγματοποιήθηκε στις  7 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη-Πειραιώς με σκοπό να βοηθήσουν στη διαλογή και ταξινόμηση των βιβλίων στο πλαίσιο της εθελοντικής ταυτότητας που καλλιεργείται στα παιδιά από το Σχολείο μας. Έτσι, στις 7 Φεβρουαρίου μετέβησαν στον χώρο του Μουσείου μαζί με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Γ. Καλογερά και τις εκπαιδευτικούς τους κ. Δ. Σουγιούλ και κ. Σ. Μανδάλου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εμπνεύστρια και ιδρύτρια του Library4all, κ. Ελένη Γερουλάνου που δε σταματά να προσφέρει στα παιδιά με έναν καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο αλλά και που μας υποδέχτηκε στο Μουσείο, μας ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας του Οργανισμού αλλά και για τις δράσεις του και μας έδειξε για μια ακόμη φορά πως μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Με ένα τεράστιο κύμα βιβλίων λοιπόν ας ταξιδεύουμε πάντα…
Επιστροφή