Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών για τον αδόκητο θάνατο της αγαπημένης συναδέλφου Αθηνάς Λέκκα

Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών για τον αδόκητο θάνατο της αγαπημένης συναδέλφου Αθηνάς Λέκκα

Μαϊ 24, 2023

Στο Ψυχικό, σήμερα 24-05-2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:15, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών συνήλθε σε Έκτακτη Συνεδρίαση, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και αδόκητου θανάτου της αγαπημένης συναδέλφου, εν ενεργεία εκπαιδευτικού, Αθηνάς Λέκκα, κλάδου ΠΕ02.

Η Αθηνά υπήρξε πρότυπο εκπαιδευτικού και παιδαγωγού. Προσηνής, ευγενική, χαμογελαστή, έλαμπε στον Σύλλογο με την ακεραιότητα του χαρακτήρα της και μετέδιδε σε όλους εμάς την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα. Στους μαθητές της ενέπνεε την αγάπη για τη γνώση, σφυρηλατούσε την πίστη σε αξίες και καλλιεργούσε το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού.

Ο Σύλλογος, εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη και ομόθυμη συγκίνησή του για τη βαρύτατη απώλεια της αγαπημένης μας Αθηνάς αποφασίζει ομόφωνα:

-  να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς της.

- να εξουσιοδοτήσει τον Συνδιευθυντή Κολλεγίου Αθηνών & Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χ. Ι. Κωνσταντόπουλο να εκφωνήσει επικήδειο λόγο.

- να κατατεθεί από το Σχολείο αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο Ταμείο Υποτροφιών εις μνήμη Αθηνάς Λέκκα.

- να κατατεθεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα».

- να κατατεθεί από τη Μαθητική Κοινότητα αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα».

- να παραστεί αντιπροσωπεία της Μαθητικής Κοινότητας στην εξόδιο Ακολουθία.

- να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών.

Για τον λόγο αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών


 

Επιστροφή