Ομιλία της Ναυσικάς Παμπούκα ’94 σε μαθητές Λυκείου

Ομιλία της Ναυσικάς Παμπούκα ’94 σε μαθητές Λυκείου

Μαρ 6, 2023

Τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, η απόφοιτος Ναυσικά Παμπούκα ’94, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Archirodon, μίλησε σε μαθητές της Α’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών και του πρώτου έτους του International Baccalaureate Diploma Programme του Κολλεγίου Ψυχικού, στο πλαίσιο της σειράς συναντήσεων «Μαθητές και Απόφοιτοι συζητούν», που διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και Διαφορετικότητας σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας.

Η Ναυσικά Παμπούκα μοιράσθηκε με τα παιδιά εμπειρίες από τα μαθητικά της χρόνια στο Κολλέγιο που καθόρισαν τη μετέπειτα πορεία της, τους έδωσε συμβουλές για τα επόμενα βήματά τους και απάντησε σε ερωτήσεις τους.

Λίγα λόγια για τη Ναυσικά Παμπούκα

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1994. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Deree College - The American College of Greece (BSc) και μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Εργασιακές Σχέσεις και τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το London School of Economics (MSc).  

Έχει πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Το 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό τoυ Ομίλου Archirodon που έχει γραφεία στην Ευρώπη, στη Σαουδική Αραβία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στον Περσικό Κόλπο, στη Βόρειο Αφρική, στο Καζακστάν και απασχολεί συνολικά 15.000 εργαζόμενους. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας και είναι υπεύθυνη για τη χάραξη στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού, για τα συστήματα υποδομών ανθρώπινου δυναμικού και για όλες τις λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου. 

Στο παρελθόν είχε εργασθεί επί 11 χρόνια στις εταιρείες συμβουλευτικής για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού Hay Group/Korn Ferry και Aon Hewitt, καθώς και στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ξενοδοχείου Hilton της Αθήνας, από όπου άρχισε τη σταδιοδρομία της. 

Επιστροφή