16η Κολλεγιάδα 2022

Σεπ 25, 2022

Το Σαββατοκύριακο, 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022, έλαβε χώρα στο campus του Ψυχικού η αθλητική διοργάνωση «Κολλεγιάδα», υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού,  της Αθλητικής Συμβουλευτικής Επιτροπής και του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού. Γονείς, προσωπικό και απόφοιτοι  συμμετείχαν με ομάδες βόλεϊ, στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα του στίβου, της κολύμβησης, καθώς και στο άθλημα του πινγκ-πονγκ, δημιουργώντας ένα ευχάριστο, ζεστό, κολλεγιακό και κυρίως αθλητικό διήμερο. Κατά τη διάρκεια της Κολλεγιάδας επιτεύχθηκαν 10 νέες επιδόσεις στον στίβο και 9 στην κολύμβηση, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες.

Η φετινή διοργάνωση ήταν απολύτως πετυχημένη οργανωτικά και προσέφερε ευχάριστες ώρες αθλητισμού και χαλάρωσης σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στο campus για να αγωνιστούν ή να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αγωνιζομένων.

Οι καθηγητές και καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής του Κολλεγίου πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για τη διοργάνωση, όπως επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες του “A” Association βοήθησαν στις διάφορες εκδηλώσεις.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ απένειμαν μετάλλια και στους αγωνιζόμενους αθλητές: στον Στίβο, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, στην Κολύμβηση ο Διευθυντής/President, Καθηγητής Κώστας Συνολάκης και στην Πετοσφαίριση, η Ολυμπιονίκης του Beach Volley, κ. Βίκυ Αρβανίτη.

Δείτε τα αποτελέσματα Στίβου και Κολύμβησης

Επιστροφή