Τελετές Αγιασμού σχολικού έτους 2022-2023

Σεπ 12, 2022

Τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Αγιασμού των σχολικών μονάδων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος για το έτος 2022-2023. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ο αγιασμός έγινε και πάλι με φυσική παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών, μελών της Διεύθυνσης και της Διοίκησης του Σχολείου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Αννίκα Παπαντωνίου, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75 και οι Διευθυντές των Σχολείων, οι οποίοι καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν υγεία και πρόοδο για τη νέα σχολική χρονιά. 

Ο πατέρας Ιωάννης Λάμπρου διάβασε στους μαθητές μήνυμα που τους απέστειλε εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’.

Ευχές για το νέο έτος απέστειλε στα παιδιά εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πολυτίμη Λεονάδρου.

Οι τελετές ολοκληρώθηκαν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου υπό τη διεύθυνση του Διασχολικού Προϊσταμένου Μουσικής, κ. Στέφανου Τσοκάκη.

Αγιασμός στα Δημοτικά, Στάδιο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Κάντζα

 

Αγιασμός στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, Μπενάκειο Διδακτήριο, Ψυχικό


Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς», Ψυχικό

Επιστροφή