Εναρκτήρια Συνεδρίαση Εκπαιδευτικών του ΕΕΙ για το έτος 2022-2023

Σεπ 9, 2022

Την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Κολλεγίου η Εναρκτήρια Συνεδρίαση των  Εκπαιδευτικών Σχολικών Μονάδων του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος για το έτος 2022-2023. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Αλέξης Φυλακτόπουλος και ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75.

Ακολούθησε παρουσίαση των επιτυχιών του Σχολείου κατά το περυσινό σχολικό έτος καθώς και των νεοπροσληφθέντων εκπαιδευτικών για το νέο έτος από τον Συνδιευθυντή Κολλεγίου Αθηνών και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών κ. Χρίστο Κωνσταντόπουλο, τον Συντονιστή Κολλεγίου Ψυχικού και Διευθυντή Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κ. Παναγιώτη Γιαννουλάτο και τη Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου «Ι.Μ. Καρράς» κ. Τατιάνα Γκούσκου.

Η Director του Counseling Office και Coordinator του Fulbright Fellowship Program κ. Μαρία Βέργου παρουσίασε και καλωσόρισε τους 13 Fulbright Fellows για το νέο σχολικό έτος.

Η Διευθύντρια Βιβλιοθηκών του Κολλεγίου Αθηνών κ. Αλεξάνδρα Παπάζογλου και η βιβλιοθηκονόμος κ. Μαρία Τάντη παρουσίασαν το ψηφιακό αποθετήριο του Κολλεγίου Αθηνών DSpace.

Συνάντηση για τα νέα μέλη του Εκπαιδευτικού και Διοικητικού Προσωπικού του ΕΕΙ

Την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, ο κ. Συνολάκης καλωσόρισε τα νέα μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του ΕΕΙ στο Σχολείο στην καθιερωμένη συνάντηση νεοπροσληφθέντων.

Οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος και Γιαννουλάτος παρουσίασαν τη δομή και την οργάνωση του Σχολείου αλλά και τα καθήκοντα των εκπαιδευτικών. 

Η ΙB Programmes Director και IB DP Head κ. Ελένη Βασιλείου παρουσίασε τα προγράμματα του International Baccalaureate (PYP, MYP, DP) που υλοποιούνται στο Κολλέγιο.

Η Σύμβουλος του Διευθυντή/President κ. Πολυάνθη Τσίγκου μίλησε για το πρόγραμμα συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης και μάθησης του Κολλεγίου.

Ακολούθησε προβολή του βίντεο «Ονειρεύουνταν σχολείο…» και ομιλία του Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ και της Διεύθυνσης κ. Δημήτρη Καραμάνου για την ιστορία και τους θεσμούς του Κολλεγίου.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ξενάγηση στο campus από τον Διασχολικό Προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Μόσχο. 

Επιστροφή