Ο Διευθυντής/President Καθηγητής Κώστας Συνολάκης συντονιστής σε σεμινάριο στο Aspen Institute

Ιουλ 13, 2022

Με την ιδιότητά του ως Καθηγητού Φυσικών Καταστροφών, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Κώστας Συνολάκης ’75 συντόνισε το 12-ωρο σεμινάριο «Contending with the Climate: Exploring How to Mitigate and Manage Natural Disasters and Extreme Weather» που πραγματοποιήθηκε στις 8-11 Ιουλίου 2022 στο Ινστιτούτο Άσπεν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σεμινάριο διεξήχθη στο πλαίσιο του Προγράμματος «Σωκράτης», μια σειράς σεμιναρίων που διεξάγονται με τη Σωκρατική μέθοδο, που έχει τη βάση της στην πρακτική της πειθαρχημένης σκέψης και στον στοχαστικό διάλογο.

Το Ινστιτούτο Aspen παρέχει το φόρουμ σε ανερχόμενους ηγέτες από διαφορετικά επαγγέλματα, για να συνεδριάσουν και να συζητήσουν για όλα τα σύγχρονα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο. Τον συντονισμό του διαλόγου μεταξύ τους έχουν ειδικοί από κάθε κλάδο.

Στο σεμινάριο για την Κλιματική Αλλαγή έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων Γενικοί Διευθυντές, ηγετικά στελέχη μη κυβερνητικών οργανώσεων και συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο, καθώς και διοικητικά στελέχη της κυβέρνησης της Πολιτείας του Κολοράντο.  

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ινστιτούτο 'Ασπεν επισκεφθείτε https://www.aspeninstitute.org/

 

Επιστροφή