Νέες Περιφερειακές Υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Νέες Περιφερειακές Υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Απρ 11, 2022

Το Κολλέγιο Αθηνών διευρύνει το Πρόγραμμα Περιφερειακών Υποτροφιών του, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές από 7 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος να φοιτήσουν στην α’ Γυμνασίου ή στην Α’ Λυκείου το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

Υποψήφιοι μαθητές από την Ήπειρο, τα Ιόνια Νησιά, την Αχαΐα, τη Μαγνησία, το Νότιο Αιγαίο, την Ικαρία και τη Χίο μπορούν να συμμετάσχουν στις Περιφερειακές Εισαγωγικές Εξετάσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου και στις 2 Ιουλίου. Βασική προϋπόθεση είναι η καταγωγή των υποψηφίων από τις περιφέρειες αυτές και η διαμονή τους στην περιοχή. Κριτήρια για την απονομή των Περιφερειακών Υποτροφιών είναι οι υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποψηφίων, η εξαιρετική διαγωγή και η οικονομική ανάγκη της οικογένειάς τους. Κλιμάκια εκπαιδευτικών μας θα μεταβούν σε κεντρικές πόλεις των περιφερειών αυτών στο τέλος του σχολικού έτους για τη διεξαγωγή των Περιφερειακών Εισαγωγικών Εξετάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Περιφερειακών Υποτροφιών του Κολλεγίου επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.athenscollege.edu.gr/why-join-us/scholarships-financial-aid/regional-scholarships

 

Επιστροφή