Φιλανθρωπικός Αγώνας Τριάθλου με τη συμμετοχή μαθητών του Κολλεγίου

Φιλανθρωπικός Αγώνας Τριάθλου με τη συμμετοχή μαθητών του Κολλεγίου

Δεκ 8, 2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 ο πρωτότυπος αγώνας τριάθλου «TRIPLE LEAGUE»  που διοργάνωσε  το Σωματείο ΙΩΝΑΣ Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ» σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Ο αγώνας διοργανώθηκε για έναν ξεχωριστό σκοπό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αντικατάσταση αναβατορίου – ανελκυστήρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρίες, ηλικιωμένους ή γονείς με καροτσάκια και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασής τους στο κολυμβητήριο από τον Σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εθελοντικά συμμετείχαν οι μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών Θοδωρής Ευσταθίου, Ηλίας Μαχαίρας, Γιώργος Μαρκουλάκης, γυμναστές του Σωματείου από το τμήμα υδροθεραπείας και άλλοι. Πέραν από τη συμμετοχή των μαθητών του Κολλεγίου, το Σχολείο μας συμμετείχε χρηματοδοτώντας αθλητές που έτρεξαν για τον σκοπό αυτό, ενώ στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα είχαν στηθεί σημαίες του Κολλεγίου. 

Την οργάνωση για τη συμμετοχή του Κολλεγίου Αθηνών σε αυτήν τη φιλανθρωπική αθλητική διημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας και Διαφορετικότητας. 

Επιστροφή