Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος «ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ»

Δεκ 3, 2021

Την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 από τις 9.30 έως τις 14.00 θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Κολλεγίου στο Ψυχικό η εφετινή αιμοληψία για την Τράπεζα Αίματος «ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ». Την εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν κάθε χρόνο οι Σύλλογοι Γονέων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού με την ιατρική υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.

Η Τράπεζα Αίματος «ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ» έχει συσταθεί από τους Συλλόγους Γονέων του Σχολείου για την κάλυψη των αναγκών όλων των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του Κολλεγίου για τη δύσκολη στιγμή όπου μπορεί να χρειασθούν αίμα.

Η διαδικασία αιμοληψίας θα πραγματοποιηθεί με βάση όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της COVID-19. Η είσοδος των εθελοντών αιμοδοτών θα γίνει από την πύλη Μπιζανίου με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Για την αποφυγή συνωστισμού και για να είναι κατά το δυνατόν λιγότερος ο χρόνος αναμονής και παραμονής στον χώρο, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις κ.κ. Ροζίτα Κούρταλη-Ζαφείρα (6944918070) και Μαρία Δουμάνογλου (6944673395). 

Επιστροφή