Το Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών "ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ" για καλό σκοπό!

Οκτ 11, 2021

«Tην προσφορά του προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη συνέχισε με θριαμβευτικό τρόπο η Οργάνωση No Finish Line Athens, ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στην Ελλάδα και τον κόσμο, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη διοργάνωση μετά την πανδημία.

Οι χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, κάλυψαν  μέσα στις 90 ώρες του αγώνα και πρόσφεραν έτσι 15744,4 ευρώ στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί".

Το No Finish Line επέστρεψε δυναμικά, μετά την πανδημία και πλέον έβαλε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά στις επόμενες διοργανώσεις, πάντα με επίκεντρο τα παιδιά.» (Από το Δελτίο Τύπου της Οργάνωσης).

Η δυναμική συμμετοχή του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών, στον Αγώνα Δρόμου Χωρίς Τέλος, της Οργάνωσης No Finish Line, σηματοδοτεί την αμέριστη συμπαράστασή μας σε δράσεις οι οποίες καλλιεργούν και ενισχύουν στα παιδιά τα πρότυπα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Με αυτό ως στόχο συμμετείχαμε και φέτος με μαθητές και γονείς της 5ης τάξης στον καλό αγώνα, που υποστηρίζει την Ένωση "Μαζί για το Παιδί". Μικρή συμβολή στην κατάκτηση της 2ης θέσης στις ομαδικές συμμετοχές με σύνολο 180 χμ. είχαν και εκπαιδευτικοί μας.

Πολλά  συγχαρητήρια για τη συμμετοχή της ομάδας του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens και για την προσφορά της στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί"... και τον Μάιο μαζί για την κατάκτηση της πρωτιάς!

Επιστροφή