Ομιλία της Καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλου στην Κολλεγιακή κοινότητα

Απρ 14, 2021

Την Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ομιλία της κ. Βάνας Παπαευαγγέλου, Καθηγήτριας Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ, Διευθύντριας Γ’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής ΓΠΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον νέο κορωνοϊό και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών προς την Κολλεγιακή κοινότητα. Η κ. Παπαευαγγέλου μίλησε σε γονείς, προσωπικό και αποφοίτους ανά τον κόσμο με θέμα: «COVID-19: Ένας χρόνος πανδημίας. Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να προβλέψουμε; Η λειτουργία των σχολείων. Η πρόληψη μέσω των εμβολίων».

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού. Έγινε σε ένα κομβικό σημείο, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου πανδημίας, σε συνέχεια ομιλίας της κ. Παπαευαγγέλου στο Κολλέγιο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Προλόγισαν ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής κ. Κώστας Συνολάκης ’75 και ο Υπεύθυνος της Ιατρικής Υπηρεσίας του Κολλεγίου Παιδίατρος κ. Αντώνιος Μακρής. 

Εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων όλων των σχολικών μονάδων, χαιρετισμό απηύθυνε η κ. Ελένη Σαραντίτη – Πατσέα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Κολλεγίου Ψυχικού.

Μετά την ομιλία της κ. Παπαευαγγέλου, ακολούθησε συζήτηση με τον κ. Μακρή, κατά την οποία ετέθησαν όλα τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί των Συλλόγων Γονέων, των Διευθύνσεων του Σχολείου και των αποφοίτων. 

Δείτε την ομιλία της κ. Παπαευαγγέλου:

 


Επιστροφή