10ο Μαθητικό Συνέδριο PS MUN - Συμμετοχή μαθητών και διάκριση μαθητή Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού

10ο Μαθητικό Συνέδριο PS MUN - Συμμετοχή μαθητών και διάκριση μαθητή Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού

Απρ 8, 2021

Mαθητές του Ομίλου MUN του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού συμμετείχαν στο 10ο Μαθητικό Συνέδριο Προσομοίωσης των Ηνωμένων Εθνών (Model United Nations) με θέμα Climate Action το οποίο διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και έλαβε χώρα διαδικτυακά στις 5, 6 και 7 Μαρτίου 2021.

 

Oι 24 μαθητές του Ομίλου MUN που συμμετείχαν επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, αποφασιστικότητα και αφοσίωση τόσο κατά την προετοιμασία τους όσο και κατά την διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους κ.κ. Ε. Γκολέμη και Α. Αναστοπούλου.

 

Οι μαθητές μας κλήθηκαν να διερευνήσουν και να διαπραγματευτούν σοβαρά ζητήματα όπως αυτό της επίδρασης της κλιματικής αλλαγής στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, την πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό και την εξάλειψη της διαφθοράς με σκοπό την σύσταση ενός διεθνούς πλαισίου αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

 

Η βράβευση του μαθητή Μάνου Αλευρά (γ1) ως "Best Delegate" ήρθε ως επιστέγασμα της εξαιρετικής παρουσίας όλων των μαθητών του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού στο Συνέδριο. 

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές!

 

Επιστροφή