Βράβευση από το Make A Wish Ελλάδος

Βράβευση από το Make A Wish Ελλάδος

Αυγ 28, 2014
Το Σάββατο, 26 Απριλίου, το Σχολείο μας έλαβε το πρώτο βραβείο του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση που οργάνωσε ο οργανισμός Make-A-Wish Ελλάδος, στο Allou! Fun Park.

Το Σάββατο, 26 Απριλίου, το Σχολείο μας έλαβε το πρώτο βραβείο του Διαγωνισμού «Αστέρι της Ευχής», στην εκδήλωση που οργάνωσε ο οργανισμός Make-A-Wish Ελλάδος, στο Allou! Fun Park. Στη βράβευση παρευρέθη και παρέλαβε το βραβείο ο κ. Λ. Ζάχος, διευθυντής του Σχολείου μας.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τη δραστηριοποίηση της Διεύθυνσης του Σχολείου, της Μαθητικής Κοινότητας και των εκπαιδευτικών, τα παιδιά του Σχολείου μας αγκάλιασαν για μια ακόμη φορά τη δράση και φρόντισαν ώστε τα Μπλε Αστέρια της Ευχής να μεταφέρουν παντού το μήνυμα της συμπαράστασης και της προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας ήταν να πραγματοποιηθούν τρεις ευχές παιδιών, του Αργύρη, 8 ετών, που επιθυμούσε ένα δωμάτιο με θέμα τη θάλασσα, του Χατζή, 4 ετών, που επιθυμούσε ένα δωμάτιο με θέμα τον Μίκυ Μάους και της Βασιλικής, 6 ετών, που επιθυμούσε να κάνει ένα ταξίδι στη Eurodisney.

Οι μαθητές του Σχολείου ενίσχυσαν το πρόγραμμα Το Αστέρι της Ευχής, το οποίο εδώ και 14 χρόνια στέλνει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, προάγει την έννοια του εθελοντισμού και διδάσκει την αξία και τη χαρά της προσφοράς προς όλα εκείνα τα παιδιά που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες.

Επιστροφή