Voices of Impact

Αγαπητοί γονείς,

Εκ μέρους της Επιτροπής Γονέων-Parents Fund Drive, μοιράζομαι μαζί σας τη «φωνή» των μελών της Επιτροπής μας, τους λόγους δηλαδή που η καθεμία από εμάς συμμετέχει ενεργά, υποστηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών, έναν Κολλεγιακό θεσμό που τόσο πολύ χαρακτηρίζει και διαφοροποιεί το Σχολείο μας.

Σας περιμένουμε κοντά μας για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές που μας ενώνουν διαχρονικά. Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη και γαλήνη.

Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα
Πρόεδρος Επιτροπής Γονέων-Parents Fund Drive
Development Office
T: +30 210 6798217, 218


Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Βασίζεται διαχρονικά στην προσφορά της Κολλεγιακής οικογένειας. Οι Επιτροπές Εθελοντών Fund Drive είναι από τις πιο δυναμικές ομάδες εθελοντών με fundraising δράση στην Ελλάδα. Οι ομάδες αυτές υπάγονται στο Development Office του Κολλεγίου Αθηνών και έχουν τριπλό στόχο: Καλλιεργούν την κουλτούρα της προσφοράς - Ενισχύουν τις σχέσεις των χιλιάδων μελών της Κολλεγιακής οικογένειας μεταξύ τους και με το Σχολείο - Παρακινούν για συμμετοχή στο Annual Fund με στόχο τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων