Δηλώστε συμμετοχή ως Parents Class Ambassadors!

Αγαπητοί γονείς,

Εκ μέρους της Επιτροπής εθελοντών Γονέων-Parents Fund Drive (PFD) που στηρίζει το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας, θα ήθελα να σας καλωσορίσω και φέτος στην Κολλεγιακή Οικογένεια και να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που στηρίζετε ενεργά και συστηματικά τη δράση μας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις δράσεις μας, στο Annual Fund, και να δηλώσετε συμμετοχή ως Parents Class Ambassadors.

Θέλουμε να σας έχουμε όλους κοντά μας.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας, η δύναμη των παιδιών μας.

Ο Parent Class Ambassador αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους γονείς του τμήματος μίας τάξης και σε εμάς, το Parents Fund Drive. Με τη συμμετοχή σας ως Parents Class Ambassadors συμμετέχετε και στηρίζετε ενεργά το έργο μας, διαδίδοντας το μήνυμα προσφοράς στις τάξεις των παιδιών σας αλλά και ευρύτερα, μέσα και έξω από το Σχολείο μας. Πάνω από όλα όμως συμμετέχετε σε μία δυναμική ομάδα, αυτή των εθελοντών του ιστορικού θεσμού Fund Drive του Κολλεγίου. Ήδη έχουμε στην ομάδα μας πάνω από 100 Parents Class Ambassadors που εκπροσωπούν όλες τις βαθμίδες και τις Σχολικές μονάδες.

Δείτε εδώ video clips από τις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που διοργανώσαμε πέρυσι:

Μοιραζόμαστε μαζί σας τη «φωνή» των μελών της Επιτροπής μας, τους λόγους δηλαδή που η καθεμία από εμάς συμμετέχει ενεργά, υποστηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών, έναν Κολλεγιακό θεσμό που τόσο πολύ χαρακτηρίζει και διαφοροποιεί το Σχολείο μας. 

Σας περιμένουμε κοντά μας για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές που μας ενώνουν διαχρονικά. 

Η συμβολή των εθελοντών γονέων
για τη στήριξη των μαθητών μας είναι καθοριστική. 

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις προσεχείς δράσεις και εκδηλώσεις στο πλαίσιο του έργου μας εδώ.

Με εκτίμηση,

Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα
Πρόεδρος Επιτροπής Γονέων-Parents Fund Drive


Δείτε περισσότερα για το έργο μας εδώ.
Ακολουθήστε τη σελίδα του Fund Drive στο Facebook εδώ.

Development Office
T: +30 210 6798217, 218


Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Βασίζεται διαχρονικά στην προσφορά της Κολλεγιακής οικογένειας. Οι Επιτροπές Εθελοντών Fund Drive είναι από τις πιο δυναμικές ομάδες εθελοντών με fundraising δράση στην Ελλάδα. Οι ομάδες αυτές υπάγονται στο Development Office του Κολλεγίου Αθηνών και έχουν τριπλό στόχο: Καλλιεργούν την κουλτούρα της προσφοράς - Ενισχύουν τις σχέσεις των χιλιάδων μελών της Κολλεγιακής οικογένειας μεταξύ τους και με το Σχολείο - Παρακινούν για συμμετοχή στο Annual Fund με στόχο τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων