Ως γονείς δίνετε το παράδειγμα που και άλλοι θα ακολουθήσουν

To view this in English, please click here.
Συμμετέχουμε στο εορταστικό Annual Fund!
Στολίζουμε όλοι μαζί το δικό μας δέντρο προσφοράς έως την κορυφή!

Η δωρεά σας είναι σημαντική. Γεμίζει το δέντρο μας με στολίδια και τους μαθητές μας και μελλοντικούς αποφοίτους μας -τα παιδιά σας- με αισιοδοξία.
Εσείς, οι γονείς, δίνετε το παράδειγμα στα παιδιά σας να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να γίνουν ενεργοί πολίτες του κόσμου.

Η δική σας στήριξη είναι μια πράξη αλληλεγγύης, που κάνει τη διαφορά στη ζωή των μαθητών μας. 

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών είναι η Κολλεγιακή οικογένεια.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. 
Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.

Αν δεν έχετε δει το βίντεο της εορταστικής καμπάνιας με τη συμμετοχή των μαθητών μας, σας καλούμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά πατώντας εδώ.

Το δικό μας δώρο για εσάς! 
Μοναδικές συνταγές από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας! 
Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Κολλεγίου. 

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά -ανεξαρτήτως ποσού- των δωρητών μας στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του Annual Fund. Αναγνωρίζουμε επίσης τους δωρητές μας σε Giving Societies (Honor Roll of Donors) -με βάση το συνολικό ποσό των δωρεών τους- στην ετήσια Έκθεση Δωρεών με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς τους για 5 και 10 έτη.
Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071

Ακολουθήστε τη σελίδα των ομάδων εθελοντών (Fund Drives) στο Facebook.
Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση σε πάνω από 4.700 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Σχολείου μας, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του. Σήμερα, 1 στους 4 μαθητές του Σχολείου μας λαμβάνει οικονομική ενίσχυση (συμπεριλαμβάνεται η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που επλήγησαν από την πανδημία).

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων