Απομένουν λίγες ημέρες ακόμη για να στηρίξετε το εορταστικό Annual Fund. Καλή χρονιά!

To view this in English, please click here.

Σε δύο ημέρες αποχαιρετούμε άλλον έναν χρόνο γεμάτο προκλήσεις.
Στηρίξτε σήμερα, προσφέροντας ο καθένας όσο μπορεί.
Κάθε δωρεά -ανεξαρτήτως ποσού- μετράει. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών είμαστε εμείς, η Κολλεγιακή οικογένεια.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. 
Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά!

Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Κολλεγίου. 

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά -ανεξαρτήτως ποσού- των δωρητών μας στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του Annual Fund. Αναγνωρίζουμε επίσης τους δωρητές μας σε Giving Societies (Honor Roll of Donors) -με βάση το συνολικό ποσό των δωρεών τους- στην ετήσια Έκθεση Δωρεών με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς τους για 5 και 10 έτη.

Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071

Ακολουθήστε τη σελίδα των ομάδων εθελοντών (Fund Drives) στο Facebook.


Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε πάνω από 4.700 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Σχολείου μας, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του. Σήμερα, 1 στους 4 μαθητές του Σχολείου μας λαμβάνει οικονομική ενίσχυση (συμπεριλαμβάνεται η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που επλήγησαν από την πανδημία).

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων