Συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους αποφοίτους μας! Είμαστε υπερήφανοι.
To view this in English, please click here.
Συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους αποφοίτους μας!
Είμαστε υπερήφανοι.

Στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης πάνω από 100 μαθήτριες και μαθητές (1 στους 4 τελειόφοιτους) «κατέβηκαν τα σκαλιά του Μπενακείου» με τη δική σας στήριξη στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω της πανδημίας.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.
Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.

Στηρίξτε τους μαθητές μας και μελλοντικούς αποφοίτους μας.
Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Κολλεγίου. 

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά ανεξαρτήτως ποσού των δωρητών μας στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του Annual Fund. Αναγνωρίζουμε επίσης τους δωρητές μας σε Giving Societies (Honor Roll of Donors) με βάση το συνολικό ποσό των δωρεών τους στην ετήσια Έκθεση Δωρεών με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς τους για 5 και 10 έτη.
Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071
Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση σε 4.803 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Σχολείου μας, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του.

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων