13ος Κολλεγιακός Μαραθώνιος - Στηρίξτε τους δρομείς που τρέχουν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών

Συμμετέχουμε όλοι στον «δικό μας Μαραθώνιο» στηρίζοντας τους Κολλεγιακούς δρομείς που τρέχουν στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας!

Η στήριξή σας στους δρομείς με τη δωρεά σας ενθαρρύνει την προσπάθειά τους. Οι δρομείς ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά για τη στήριξή σας.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.
Κάθε δωρεά είναι μία πράξη αισιοδοξίας.
Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας κατόπιν συγκατάθεσής τους, ανεξαρτήτως ποσού στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund και σε Giving Societies, με βάση το ετήσιο συνολικό ποσό των δωρεών τους, στην ετήσια Έκθεση Δωρεών με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς για 5 και 10 έτη. 
Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/της. 
Development Office
T: +30 210 6798217, 218

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε πάνω από 4.600 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Σχολείου μας, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του. Το Κολλέγιο βασίζεται διαχρονικά στη στήριξη της Κολλεγιακής οικογένειας.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων