Ευχές & One-stop-infopoint

Αγαπητοί και Αγαπητές Class Agents,

Εκ μέρους της Συντονιστικής Ομάδας της Επιτροπής Αποφοίτων-Alumni Fund Drive, σας εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη και γαλήνη.

Σας προτρέπω αυτές τις ημέρες να διερευνήσετε το νέο, καινοτόμο, διαδικτυακό εργαλείο (one-stop-infopoint) που ετοίμασε για εμάς το Development Office, στο οποίο θα βρείτε πληροφορίες για τη συμμετοχή και την προσφορά της τάξης σας καθώς και όλα τα χρήσιμα links για το έργο μας.

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας με email και μέσα από το group του Alumni Fund Drive στο Facebook για συνάντησή μας δια ζώσης στο campus του Σχολείου μας.

Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε.

Δημήτρης Βαμβακόπουλος '64
Πρόεδρος Επιτροπής Αποφοίτων-Alumni Fund Drive
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.



Development Office
T: +30 210 6798217, 218
Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Βασίζεται διαχρονικά στην προσφορά της Κολλεγιακής οικογένειας. Οι Επιτροπές Εθελοντών Fund Drive είναι από τις πιο δυναμικές ομάδες εθελοντών με fundraising δράση στην Ελλάδα. Οι ομάδες αυτές υπάγονται στο Development Office του Κολλεγίου Αθηνών και έχουν τριπλό στόχο: Καλλιεργούν την κουλτούρα της προσφοράς - Ενισχύουν τις σχέσεις μεταξύ των χιλιάδων μελών της Κολλεγιακής οικογένειας και με το Σχολείο - Παρακινούν για συμμετοχή στο Annual Fund με στόχο τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων