Τάξη 1997γ-1998Δ & ΙΒ 1998: Σας ευχαριστούμε για την όμορφη επετειακή βραδιά! H συμμετοχή σας στη στήριξη του Σχολείου μας είναι σημαντική.

Αγαπητοί και αγαπητές απόφοιτοι της τάξης του 1997γ-1998Δ & ΙΒ 1998,

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, για να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο των 25 ετών από την αποφοίτησή σας. Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά που σας θύμισε τις σχολικές ημέρες και όλα αυτά που σας ενώνουν. Ήταν αισθητή η απουσία όσων από εσάς δεν μπορέσατε να συμμετάσχετε.

Η συνεργασία με τις Class Agents της τάξης σας Δέσποινα Αγαπαλίδη '97γ, Φαίη Καρέλλα '97γ, Όλγα Μιχαλοπούλου '97γ και Αλεξάνδρα Τσαβλίρη '98Δ, μέλη του Alumni Fund Drive, ήταν εξαιρετική και τις ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Η συμβολή τους για την ενίσχυση των δεσμών των συμμαθητών μεταξύ τους και με το Σχολείο μας ήταν και είναι πολύτιμη.

Πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Το Κολλέγιο, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, βασίζεται διαχρονικά στη συμμετοχή και την προσφορά της Κολλεγιακής οικογένειας, με ιδιαίτερα σημαντική εκείνη των αποφοίτων μας. Είναι σημαντικό να στηρίζετε όλοι την alma mater σας, στον βαθμό που ο καθένας μπορεί. Εσείς, οι απόφοιτοι, αποτελείτε το κατεξοχήν παράδειγμα, που και άλλοι θα ακολουθήσουν.

Το reunion των 25 χρόνων από την αποφοίτησή σας αποτελεί μια σημαντική επέτειο και την αφορμή για να αφήσει η τάξη σας την παρακαταθήκη της στηρίζοντας τους μαθητές μας, όπως κάποτε άλλοι στήριξαν γενναιόδωρα και εσάς. Ήδη η τάξη σας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των €16.000, συμπεριλαμβανομένων των δωρεών σε είδος για τη διοργάνωση, με τη συμμετοχή 115 συμμαθητών (ποσοστό συμμετοχής 39.8%).
Από το ποσό αυτό, €12.000 θα αξιοποιηθούν για να στηρίξουν οικονομικά μαθητές μας, που είχαν ανάγκη. 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη σημαντική προσφορά σας.

Τιμώντας τα 25 χρόνια αποφοίτησης της τάξης σας, σας ζητούμε να επιτύχετε τον στόχο των €25.000 για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών. Το οικονομικό έτος ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και αναμένουμε τη συμμετοχή όλων σας.

Κάθε δωρεά -ανεξαρτήτως ποσού- είναι σημαντική. Μας ενδιαφέρει η καθολική συμμετοχή.

Σας στέλνουμε τις φωτογραφίες της βραδιάς και παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενημέρωσης των στοιχείων σας, για να διατηρούμε την επαφή μαζί σας. Η συμμετοχή σας στις δράσεις μας είναι ιδιαίτερα σημαντική ενόψει της επετείου, το 2025, των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κολλεγίου. Δείτε προσεχείς εκδηλώσεις μας στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε εδώ.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Development Office

Αναγνωρίζουμε τους δωρητές μας στην ετήσια Έκθεση Δωρεών καθώς και στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund. Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας με κάρτα ή να δείτε τις πληροφορίες για τραπεζική κατάθεση:
Για δωρεά στις Η.Π.Α. δείτε εδώ.

Development Office
T: +30 210 6798217, 218