Τάξη 1980: Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στην «πρόκληση» του Γιάννη Μιαούλη

Αγαπητοί συναπόφοιτοι της τάξης του 1980,

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας στην «πρόκληση» του συμμαθητή σας Γιάννη Μιαούλη για τη στήριξη σε εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό των εργαστηρίων STEM του Κολλεγίου.

Με τη συμμετοχή 19 συμμαθητών σας επετεύχθη ο στόχος των €5.000 και με την προσφορά επιπλέον €5.000 (matching gift) του Γ. Μιαούλη, η συνολική προσφορά προς το Σχολείο μας για τον ως άνω σκοπό ανέρχεται στις €10.000. Η ενίσχυση του STEM είναι βασική προτεραιότητα του Σχολείου μας. Το ποσό αυτό κάνει δυνατή τη σημαντική αναβάθμιση του εξοπλισμού και του εκπαιδευτικού υλικού των εργαστηρίων μας με σημαντικό αντίκτυπο στη μάθηση των μαθητών και μαθητριών μας.

Η συμμετοχή της τάξης σας υπερδιπλασιάστηκε από την περυσινή χρονιά (1 Σεπτεμβρίου 2021-31 Αυγούστου 2022), κατά την οποία συμμετείχαν με δωρεά τους 8 συμμαθητές σας και συνεχίζεται. Ο στόχος μας είναι -με την καθολική συμμετοχή σας- να φθάσουμε τις €20.000, ώστε η τάξη σας να αφήσει μία παρακαταθήκη για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών. Σας ζητούμε η συμμετοχή της τάξης σας να ξεπεράσει το 50% των συμμαθητών.

Κάθε δωρεά -ανεξαρτήτως ποσού- είναι σημαντική.

Παράλληλα, η συμμετοχή σας στις δράσεις μας είναι ιδιαίτερα σημαντική ενόψει της επετείου, το 2025, των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κολλεγίου. Δείτε προσεχείς εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε εδώ

Με Κολλεγιακούς χαιρετισμούς,

Κώστας

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75
Διευθυντής / President Αναγνωρίζουμε τους δωρητές μας στην ετήσια Ετήσια Έκθεση Δωρεών και στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund.

Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας με κάρτα ή να δείτε τις πληροφορίες για τραπεζική κατάθεση.
Για δωρεά στις Η.Π.Α. δείτε εδώ.
Παρακαλούμε επίσης να συμπληρώσετε τη φόρμα ενημέρωσης των στοιχείων σας, για να διατηρούμε την επαφή μαζί σας.


T: +30 210 6798123

Για περισσότερες πληροφορίες:
T: +30 210 6798217, 218