Τάξη 1970: Σας ευχαριστώ για την όμορφη επετειακή βραδιά! H συμμετοχή σας στη στήριξη του Σχολείου μας είναι σημαντική.

Αγαπητοί συναπόφοιτοι της τάξης του 1970,

Η σύζυγός μου Κατερίνα Κονιδάρη κι εγώ σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας για να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο των 50 ετών από την αποφοίτησή σας. Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη νοσταλγία, κέφι και συγκίνηση, που μας γύρισε πίσω στις σχολικές ημέρες και μας θύμισε όλα αυτά που μας ενώνουν. Ήταν αισθητή η απουσία όσων από εσάς δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε.

Η συνεργασία με τον Class Agent της τάξης σας, Πάκη Βαφειαδάκη, μέλος του Alumni Fund Drive, ήταν εξαιρετική και τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Η συμβολή του για την ενίσχυση των δεσμών των συμμαθητών μεταξύ τους και με το Σχολείο μας ήταν και είναι πολύτιμη.

Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Σας θυμίζω ότι το Κολλέγιο, ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, βασίζεται διαχρονικά στη συμμετοχή και την προσφορά της Κολλεγιακής οικογένειας, με ιδιαίτερα σημαντική εκείνη των αποφοίτων μας. Οφείλουμε τόσα πολλά στην alma mater μας και είναι σημαντικό να ενδιαφερόμαστε και να στηρίζουμε όλοι, στον βαθμό που ο καθένας μπορεί. Εμείς, οι απόφοιτοι, αποτελούμε το κατεξοχήν παράδειγμα, που και άλλοι θα ακολουθήσουν.

Το δείπνο-reunion των 50 χρόνων από την αποφοίτηση αποτελεί μια σημαντική επέτειο στη ζωή μας και την αφορμή για να αφήσει η τάξη την παρακαταθήκη της στηρίζοντας τους μαθητές μας, όπως κάποτε άλλοι στήριξαν γενναιόδωρα και εμάς. Ήδη η τάξη σας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό των €5.000 με τη συμμετοχή 20 συμμαθητών. Τιμώντας τα 50 χρόνια αποφοίτησης της τάξης 1970, σας ζητώ να επιτύχετε τον στόχο των €50.000 για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών. Το οικονομικό έτος ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και αναμένουμε τη συμμετοχή όλων σας.

Κάθε δωρεά είναι σημαντική. Μας ενδιαφέρει η καθολική συμμετοχή.

Σας στέλνουμε τις φωτογραφίες και παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενημέρωσης των στοιχείων σας, για να διατηρούμε την επαφή μαζί σας. Η συμμετοχή σας στις δράσεις μας είναι ιδιαίτερα σημαντική ενόψει της επετείου, το 2025, των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κολλεγίου. Δείτε προσεχείς εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε εδώ.

Με Κολλεγιακούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75
Διευθυντής / President
Αναγνωρίζουμε τους δωρητές μας στην ετήσια Έκθεση Δωρεών καθώς και στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund. Μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας με κάρτα ή να δείτε τις πληροφορίες για τραπεζική κατάθεση, στους ακόλουθους συνδέσμους:
Για δωρεά στις Η.Π.Α. δείτε εδώ.

T: +30 210 6798123

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το
Development Office
T: +30 210 6798217, 218