Τάξη 1980: Σας ευχαριστώ για την όμορφη βραδιά & Σας καλώ να ανταποκριθείτε στην «πρόκληση» του Γιάννη Μιαούλη!

Αγαπητοί συναπόφοιτοι της τάξης του 1980,

Η σύζυγός μου Κατερίνα Κονιδάρη κι εγώ σας ευχαριστούμε θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας τη χθεσινή βραδιά, που μας γύρισε πίσω στις σχολικές ημέρες και μας θύμισε όλα αυτά που μας ενώνουν.

Η επίσκεψη του αποφοίτου μας και συμμαθητή σας Δρ Ιωάννη Ν. Μιαούλη στο Σχολείο μας ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, συναπόφοιτοι διαφορετικών ετών και να συζητήσουμε για το μέλλον του Κολλεγίου. Ήταν ιδιαίτερη χαρά να έχουμε μαζί μας αποφοίτους του Πανεπιστημίου Tufts, που σπούδασαν εκεί τα χρόνια που ο Γιάννης ήταν καθηγητής και ανώτατο διοικητικό στέλεχος.

Ευχαριστώ θερμά τον Class Agent της τάξης σας, Γιώργο Κυριακό, για τη συμβολή του στη διοργάνωση. Ευχαριστούμε επίσης τους αγαπημένους μας παλαιούς καθηγητές -τον Πέτρο Βασιλαρά, τον συναπόφοιτο του 1962 Δημήτρη Μιχάλα και τον Ανδρέα Ζώτο- που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους μαθητές μας που ομόρφυναν τη βραδιά με τις μελωδίες τους, με την υποστήριξη του Τμήματος Μουσικής του Σχολείου μας.

Ήταν αισθητή η απουσία όσων από εσάς δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε.

Κλείνοντας, σας καλώ να ανταποκριθείτε στην «πρόκληση» του Γιάννη Μιαούλη για τη στήριξη σε εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό των εργαστηρίων STEM του Κολλεγίου. Η ενίσχυση του STEM είναι βασική προτεραιότητα του Σχολείου μας και η συμμετοχή σας σε αυτήν την πρωτοβουλία είναι σημαντική. Ο Γιάννης ζητά από τους συμμαθητές της τάξης να καταθέσει ο καθένας ένα συμβολικό ποσό για τον σκοπό αυτό έως το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου. Υπόσχεται ότι για κάθε δωρεά (προτεινόμενο ποσό: €200) θα καταθέτει το αντίστοιχο ποσό (matching gift) έως το συνολικό ποσό των €5.000. Παρακαλούμε, βοηθήστε μας. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε τις €20.000.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φθάσουμε τον στόχο μας!
One week to go!

Για δωρεά στις Η.Π.Α. δείτε εδώ.

Κάθε δωρεά είναι σημαντική και ενδυναμώνει τους μαθητές μας. Η συνεισφορά των δωρητών μας αναγνωρίζεται στην Ετήσια Έκθεση Δωρεών και στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund.

Με Κολλεγιακούς χαιρετισμούς,

Κώστας

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75
Διευθυντής / President


T: +30 210 6798123

Για περισσότερες πληροφορίες:
T: +30 210 6798217, 218