ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Aς γιορτάσουμε με συναισθήματα ψυχικής ανάτασης, αλληλεγγύης, ευγνωμοσύνης και χαράς.

Το τέλος της πανδημίας πλησιάζει και όλοι μαζί μπορούμε να το φέρουμε ακόμη πιο κοντά πράττοντας υπεύθυνα, ατομικά και συλλογικά.
Για να αγκαλιάσουμε ξανά ο ένας τον άλλον.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθεια του Σχολείου μας να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών μας και των οικογενειών τους. 

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.
Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας
στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του Annual Fund 2020-2021.


Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071
Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση σε 4.803 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Σχολείου μας, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του. Κατά την περασμένη χρονιά, περίπου 1 στους 4 μαθητές έλαβε οικονομική ενίσχυση. Το 30% της ενίσχυσης προήλθε από δωρεές.

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι Αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α..

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων