Έως τις 30 Μαρτίου η Έκθεση «Ελληνική Σημαία: Ένα Σύμβολο - 200 Αντικείμενα» στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών
To view this in English, please click here.

Περιοδική Έκθεση

Flag of Greece: One Symbol - 200 Objects
υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών
έως τις 30 Μαρτίου 2022

Μαζί, υψώνουμε τη σημαία για τις επόμενες γενιές!
Μαζί, στηρίζουμε το Πρόγραμμα Υποτροφιών
του Κολλεγίου Αθηνών.

Είσοδος ελεύθερη. Aπαραίτητη η προκράτηση θέσης διαδικτυακά.

Καθώς η πανδημία του νέου κορωνοϊού είναι ακόμη σε εξέλιξη και για την προστασία της δημόσιας υγείας, η είσοδος στις εγκαταστάσεις του Ε.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού για κορωνοϊό COVID-19 ή πιστοποιητικού πλήρους κάλυψης-ανάρρωσης και εμβολιασμού για κορωνοϊό COVID-19, τα οποία εκδίδονται και ισχύουν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις, με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως δεκαεπτά (17) ετών που επισκέπτονται την Έκθεση εκτός πλαισίου οργανωμένης διδακτικής επίσκεψης με τη σχολική τους μονάδα, δύνανται να επιδεικνύουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self-test) από κορωνοϊό COVID-19 που έχει πραγματοποιηθεί έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την επίσκεψή τους στο χώρο.


Για περισσότερες πληροφορίες

Τ: 210 6798217 


Together, we raise the flag for future generations!
Together, we support the Athens College Scholarship Program.


Το Κολλέγιο Αθηνών, στο πλαίσιο του δικού του Αφιερώματος «1821-2021: 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης» φιλοξενεί την έκθεση, συμμετέχοντας με εκθέματα από τον δικό του εορτασμό.

Η έκθεση παρουσιάζει την Ελληνική Σημαία ως πηγή έμπνευσης στον χώρο των εικαστικών τεχνών, της μουσικής, της μόδας και του design. Πρόκειται για ένα πραγματικό ταξίδι στην ελληνική ιστορία με επίκεντρο το εικαστικό ενδιαφέρον της γαλανόλευκης. Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Flag of Greece». 


Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων