Συνεργασία με τους Class Agents για τη Δήλωση / Επικαιροποίηση στοιχείων συναποφοίτων

Αν το email δεν εμφανίζεται σωστά, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Αγαπητοί και αγαπητές Class Agents,

Όπως γνωρίζετε, ο ΣΑΚΑ και το Σχολείο μας επιθυμούν να ενισχύσουν τις σχέσεις με τους αποφοίτους, διασφαλίζοντας την ορθή και άμεση επικοινωνία μαζί τους για τα νέα του ΣΑΚΑ και του Κολλεγίου αντίστοιχα. Στο πλαίσιο αυτό συνεργαζόμαστε με το Development Office και την Επιτροπή Αποφοίτων-Alumni Fund Drive του Κολλεγίου. 

Η δική σας πολύτιμη συμβολή ως εκπροσώπων της τάξης σας και μελών του Alumni Fund Drive είναι πολύ σημαντική, ώστε να εντοπίσουμε αποφοίτους με τους οποίους δεν έχουμε επικοινωνία και παράλληλα να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας αποφοίτων που ήδη διαθέτουμε. 

Ο προτεινόμενος τρόπος για να επιτύχουμε αυτόν τον διττό στόχο είναι: 
1.  η παραπομπή των αποφοίτων στην ιστοσελίδα του ΣΑΚΑ www.saka.gr
2.  η εγγραφή τους (εάν δεν έχουν εγγραφεί) στη βάση δεδομένων του ΣΑΚΑ ή η σύνδεση στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτουν ως μέλη του ΣΑΚΑ 
3.  η δήλωση ή επικαιροποίηση των στοιχείων τους πατώντας στο «Ενημέρωση προσωπικών στοιχείων»
4.  η συγκατάθεσή τους -κατά τη συμπλήρωση της φόρμας ενημέρωσης των προσωπικών τους στοιχείων- να διαβιβάζονται τα στοιχεία αυτά από/προς το Σχολείο. 

Καθώς ο ΣΑΚΑ και το Σχολείο είναι διαφορετικά νομικά πρόσωπα είναι σημαντικό στην επικοινωνία σας με τους αποφοίτους να τους προτρέπετε να δηλώνουν τη συγκατάθεσή τους αυτή, με δυνατότητα επικαιροποίησης / ανάκλησης ανά πάσα στιγμή. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ομοιόμορφη και στοχευμένη επικοινωνία μαζί τους. 

Προσβλέπουμε στη συνεργασία μαζί σας ώστε να ενισχυθεί ο Κολλεγιακός δεσμός. Η Μαρκέλλα Παναγιώτου και η Αντωνία Ξενάκη από τον ΣΑΚΑ θα επικοινωνήσουν μαζί σας μετά τις γιορτές, για να σας υποστηρίξουν στην προσπάθειά σας. Βοηθήστε μας να φέρουμε όσο περισσότερους αποφοίτους γίνεται κοντά στον ΣΑΚΑ και στο Κολλέγιο. Η συμμετοχή των αποφοίτων στις δράσεις μας είναι ιδιαίτερα σημαντική ενόψει της επετείου, το 2025, των 100 χρόνων από την ίδρυση του Σχολείου μας. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για ό,τι κάνετε για το Σχολείο μας. 

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλες και όλους! Χρόνια Πολλά!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,
Αριστείδης Πίττας '78
Πρόεδρος ΣΑΚΑ
Μαίρη-Ειρήνη Τριανταφύλλου
Executive Director of Development
Κολλεγίου Αθηνών
Δημήτρης Βαμβακόπουλος ’64
Πρόεδρος Επιτροπής Αποφοίτων-Alumni Fund Drive Κολλεγίου Αθηνών