Καλή Ανάσταση με αγάπη, φως και δημιουργία

Αυτές τις Άγιες Ημέρες, ας επιστρατεύσουμε την αισιοδοξία και την ανθρωπιά μας, για να συμπαρασταθούμε σε όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και για να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για έναν πιο δίκαιο και πιο υγιή κόσμο.

Aς γιορτάσουμε την αξία της ζωής και την Ανάσταση ενώνοντας τις ευχές μας σε ένα πανανθρώπινο μήνυμα για ειρήνη και χαρά στη γη. 

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε την προσπάθεια του Σχολείου μας να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των μαθητριών και των μαθητών μας και να ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους χορηγώντας υποτροφίες σε μέλη του μαθητικού σώματος που τις χρειάζονται και τις αξίζουν. 

Καλή Ανάσταση με αγάπη για τον συνάνθρωπο, φως και δημιουργία. 

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης '75
Διευθυντής / President

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.


T: +30 210 6798123

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε πάνω από 4.700 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Σχολείου μας, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του. Την περασμένη χρονιά, 1 στους 4 μαθητές του Σχολείου μας έλαβε οικονομική στήριξη (συμπεριλαμβάνεται η έκτακτη οικονομική στήριξη των οικογενειών που επλήγησαν από την πανδημία). Το 37% της στήριξης προήλθε από δωρεές.

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων