Αφήνοντας πίσω μας το 2020 και τις πρωτοφανείς προκλήσεις του ας κάνουμε τη διαφορά με μια κίνηση αγάπης, που θα επηρεάσει εσάς, την οικογένειά σας και τη ζωή συνανθρώπων μας.

Κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι καλύτεροι μαθητές από όλες τις κοινωνικές ομάδες θα μπορούν να φοιτούν στο Κολλέγιο, ανεξάρτητα από τη οικονομική δυνατότητα των οικογενειών τους και ότι κανένας άξιος μαθητής μας δεν θα αναγκαστεί να αποσυρθεί από το Σχολείο μας λόγω απροσδόκητων οικονομικών δυσκολιών.

Τον στόχο αυτόν μπορούμε να επιτύχουμε μόνο με τη δική σας στήριξη. Δείξτε την αλληλεγγύη σας βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη γύρω σας και δώστε το παράδειγμα που και άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτές τις γιορτινές ημέρες, κάντε ένα δώρο που θα μεταμορφώσει τη ζωή ενός παιδιού! 

Αν δεν έχετε κάνει δωρεά, απομένουν λίγες ημέρες ακόμη για να στηρίξετε το εορταστικό Annual Fund.


Κάθε δωρεά –ανεξαρτήτως ποσού– μετράει.
Ας συμμετέχουμε όλοι, προσφέροντας ο καθένας όσο μπορεί.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. 


Make someday... TODAY!

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας –κατόπιν συγκατάθεσής τους– στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020! Αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και για τους αποφοίτους επιπλέον το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν δημοσιοποιείται.


Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.
Το δικό μας δώρο σε εσάς!
Βρείτε τις φετινές εορταστικές κάρτες του Σχολείου μας στα ελληνικά και στα αγγλικά, για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας, καθώς και εικόνες από τo χιονισμένo campus του Κολλεγίου στο Ψυχικό, για να τις χρησιμοποιήσετε ως ηλεκτρονικό φόντο στις διαδικτυακές συναντήσεις σας με συναδέλφους, μέλη της οικογένειας και φίλους! Απολαύστε εορταστική μουσική από το Τμήμα Μουσικής και το Ωδείο του Σχολείου μας.
Καλή Χρονιά! Μείνετε ασφαλείς!
Η ομάδα του Development Office παραμένει στη διάθεσή σας.

Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση σε 4.804 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων.

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι Αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α..

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων