Φωτίστε τον δρόμο των μαθητών μας. Βοηθήστε τους να «κατεβούν τα σκαλιά του Μπενακείου» και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.
Tο Κολλέγιο Αθηνών, από την ίδρυσή του, καλλιεργεί την καινοτόμο σκέψη και είναι αφετηρία για σημαντικά επιτεύγματα αποφοίτων του, που διακρίνονται σε όλους τους κλάδους και αγωνίζονται να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας. Οι επιτυχίες τους μας κάνουν υπερήφανους.

Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε τους μαθητές μας και μελλοντικούς αποφοίτους μας και να διαμορφώνουμε πολίτες του κόσμου με «νοοτροπία ανάπτυξης».

Βασιζόμαστε στη δική σας γενναιοδωρία και στήριξη. Βασιζόμαστε σε εσάς για να επενδύσετε στους μαθητές μας και να φωτίσετε τον δρόμο τους. Να τους βοηθήσετε να «κατεβούν τα σκαλιά του Μπενακείου» και να αναπτύξουν δράση για ένα μέλλον πιο φωτεινό για όλους.

Σε αυτές τις διαφορετικές γιορτές, ας γεμίσουμε τις καρδιές μας με καλή θέληση και χαρά και ας αγκαλιάσουμε τους μαθητές μας προσφέροντάς τους ένα δώρο που θα διαρκέσει μια ζωή...


Δείτε το μήνυμα του Διευθυντή/President
Καθηγητή Κώστα Συνολάκη '75
Make someday... TODAY!

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας –κατόπιν συγκατάθεσής τους– στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020! Αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και για τους αποφοίτους επιπλέον το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν δημοσιοποιείται.


Κάθε δωρεά –ανεξαρτήτως ποσού– μετράει.
Ας συμμετέχουμε όλοι, προσφέροντας ο καθένας όσο μπορεί.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. 


Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.
Καλές γιορτές! Μείνετε ασφαλείς!

Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Κολλεγίου.

Η ομάδα του Development Office παραμένει στη διάθεσή σας.

Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση σε 4.804 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων.

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι Αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α..

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων