93η Τελετή Αποφοίτησης - Commencement 2022

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κολλεγίου Αθηνών στον ακόλουθο σύνδεσμο www.athenscollege.edu.gr/commencement-2022
Αγαπητοί συναπόφοιτοι και γονείς της τάξης του 2022,

Είναι μεγάλη η χαρά μας που εφέτος, μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, οι υγειονομικές συνθήκες μας επιτρέπουν να έχουμε και πάλι κοντά μας παλαιούς αποφοίτους στην Τελετή Αποφοίτησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Ιουλίου στις 7 μ.μ. Είναι ιδιαίτερη η χρονιά και για εσάς που θα παρευρεθείτε ως απόφοιτοι αλλά και ως γονείς τελειοφοίτων. 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην καθιερωμένη παρέλαση στα σκαλιά του Μπενακείου Διδακτηρίου και να μοιρασθείτε με τα παιδιά σας αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους, που όλοι εμείς έχουμε ζήσει κατά την αποφοίτησή μας. 

Μετά την Τελετή Αποφοίτησης, θα ακολουθήσει, κατά το έθιμο, το δείπνο, που παρατίθεται από το Κολλέγιο στην Bookis Plaza προς τιμήν των μαθητών της τάξης που αποφοιτά, καθώς επίσης για τους αποφοίτους, για τα μέλη του προσωπικού και του Σωματείου Ε.Ε.Ι., χωρίς συζύγους.

Παρακαλούμε πολύ να απαντήσετε έως την Παρασκευή, 24 Ιουνίου εάν θα παρευρεθείτε στο δείπνο, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί το ατομικό ηλεκτρονικό εισιτήριο - QR code, το οποίο θα είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στον χώρο. Η είσοδος στο campus θα είναι ελεύθερη μετά τις 8.30 μ.μ.

Για όσους δεν δύνανται να παρευρεθούν, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω του ιστοτόπου του Σχολείου (www.athenscollege.edu.gr). 

Σας περιμένουμε όλους.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Κώστας Συνολάκης ΄75
Διευθυντής / President

T: +30 210 6798123