93η Τελετή Αποφοίτησης

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου Αθηνών
στον ακόλουθο σύνδεσμο www.athenscollege.edu.gr/commencement-2022

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Είναι μεγάλη η χαρά μας που οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέπουν εφέτος να σας έχουμε και πάλι κοντά μας κατά την 93η Τελετή Αποφοίτησης - Commencement 2022, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022, στις 7 μ.μ. 

Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην καθιερωμένη παρέλαση των αποφοίτων στα σκαλιά του Μπενακείου Διδακτηρίου και να μοιρασθείτε με τους τελειοφοίτους 2022 αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους, που όλοι εμείς έχουμε ζήσει κατά την αποφοίτησή μας. 

Κατά την ημέρα αυτή, επιθυμία μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα στους τελειοφοίτους και στους γονείς τους και να τους τιμήσουμε, όπως αρμόζει. Όπως γνωρίζετε, η συνεχής αύξηση του αριθμού των αποφοίτων έχει καταστήσει την οργάνωση του Commencement και του δείπνου του αρκετά περίπλοκη και δύσκολη. Ως εκ τούτου, ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας για τη διοργάνωση της τελετής με το πιο άρτιο αποτέλεσμα. 

Στον χώρο της τελετής θα παραστεί συγκεκριμένος αριθμός αποφοίτων, ανάλογα με τη σειρά παρέλασης, ενώ οι νεότεροι απόφοιτοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή μέσω γιγαντοοθόνης στη Λέσχη του ΣΑΚΑ. Θα ακολουθήσει, κατά το έθιμο, το δείπνο, που παρατίθεται από το Κολλέγιο στην Bookis Plaza προς τιμήν των μαθητών της τάξης που αποφοιτά, καθώς επίσης για τους αποφοίτους, για τα μέλη του προσωπικού και του Σωματείου Ε.Ε.Ι., χωρίς συζύγους.

Παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε τις οδηγίες για την προσέλευση στην Τελετή Αποφοίτησης 2022 και να απαντήσετε έως την Παρασκευή, 24 Ιουνίου εάν θα παραστείτε στην τελετή ή/και στο δείπνο, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί το ατομικό ηλεκτρονικό εισιτήριο - QR code, το οποίο θα είναι απαραίτητο για την είσοδό σας στον χώρο. Η είσοδος στο campus θα είναι ελεύθερη μετά τις 8.30 μ.μ.

Για όσους δεν δύνανται να παρευρεθούν, θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω του ιστοτόπου του Σχολείου (www.athenscollege.edu.gr). 

Σας περιμένουμε.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Κώστας Συνολάκης ΄75
Διευθυντής / President

T: +30 210 6798123