Make someday… TODAY! Ας κρατήσουμε το πνεύμα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar ζωντανό στηρίζοντας τους μαθητές μας.

Στις πρωτόγνωρες ημέρες που ζούμε, νοσταλγούμε το παρελθόν, υπομένουμε το παρόν και προσβλέπουμε σε ένα λαμπρότερο μέλλον. Τέτοιες στιγμές μάς έδειχναν πάντα τη δύναμη και την ανθεκτικότητα του Κολλεγίου Αθηνών καθώς και την αποφασιστικότητα της Κολλεγιακής οικογένειας να παραμένει ενωμένη υποστηρίζοντας τα μέλη της και το Σχολείο.

Κατά την περυσινή χρονιά, καταφέραμε να ενισχύσουμε οικονομικά περισσότερους από 1.000 μαθητές (συμπεριλαμβανομένης της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης λόγω της πανδημίας), σχεδόν το 25% της μαθητικής μας κοινότητας. Το 30% της ενίσχυσης προήλθε από ιδιώτες δωρητές. Εσείς, τα μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας, το επιτύχατε αυτό. Κοντά στους μαθητές μας, ακόμη και από μακριά, δείξατε ότι στηρίζετε το μέλλον τους.

Τις ημέρες αυτές, θα γιορτάζαμε όλοι μαζί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας. Θα περπατούσαμε στους διαδρόμους του ιστορικού Μπενακείου και θα χειροκροτούσαμε τους μαθητές μας πάνω στη σκηνή του κατάμεστου θεάτρου του Σχολείου μας. Θα απολαμβάναμε λιχουδιές και διασκεδαστικές δραστηριότητες και θα θαυμάζαμε τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, που θα είχαν ετοιμάσει με αγάπη και αφοσίωση και με την υποστήριξη πολλών από εσάς, οι εθελοντές γονείς μαθητών και αποφοίτων μας, τιμώντας την παράδοση προσφοράς και εθελοντισμού του Κολλεγίου. Αν και δεν μπορούμε να είμαστε μαζί φέτος, ας μείνουμε ενωμένοι νοερά μέσα από πράξεις αλληλεγγύης και γενναιοδωρίας.

Σας ζητάμε να εκφράσετε την αλληλεγγύη σας στηρίζοντας τις προσπάθειές μας να ενδυναμώσουμε τους μαθητές μας στο γεμάτο προκλήσεις ταξίδι τους. Με μία σας κίνηση μπορείτε να κάνετε τη διαφορά!


Κάθε δωρεά –ανεξαρτήτως ποσού– μετράει.
Ας συμμετέχουμε όλοι, προσφέροντας ο καθένας όσο μπορεί.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμη μας. 


Make someday... TODAY!

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας –κατόπιν συγκατάθεσής τους– στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020! Θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και για τους αποφοίτους επίσης το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν θα δημοσιοποιείται.

Σας ευχαριστούμε. Μείνετε ασφαλείς!
Η ομάδα του Development Office παραμένει στη διάθεσή σας.

Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών διανοούμενων και παρέχει εκπαίδευση σε 4.804 μαθητές (σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων).

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι Αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α..

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων