Νέα Σχολικής Χρονιάς 2016-2017

Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας

Απρ 6, 2017

Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και  Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού στο Θέατρο του Κολλεγίου, στο Ψυχικό.

 

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και το “A” Association  επέλεξαν φέτος ως θέμα την Ιστορία και προσφορά του Κολλεγίου στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό και τα 80 χρόνια από την Ίδρυση του “A” Association.

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο, κεντρικοί ομιλητές ήταν  οι απόφοιτοι που συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες: κ.κ. Σπύρος Καπράλος,  Στέφανος Χανδακάς και Μάρκος Τζουμάρας. Οι προσκεκλημένοι μας ταξίδεψαν στα αθλητικά δρώμενα του Κολλεγίου της Εποχής τους , αλλά μας μετέφεραν και τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν συμμετέχοντας σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Τον Ολυμπιακό Ύμνο ερμήνευσε η καθηγήτρια μουσικής του Νηπιαγωγείου Ι.Μ. Καρράς, Έλενα Βασιλοπούλου, ενώ στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Στέφανος Τσοκάκης, Διασχολικός Προϊστάμενος Μουσικής του Κολλεγίου.

Στο φουαγιέ του Θεάτρου λειτούργησε έκθεση με θέμα: «Ιστορία και Προσφορά του Κολλεγίου στον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή».  Την επιμέλεια είχε ο κ. Βασίλης Γκαβέρας και μέλη του “AAssociation.

 

Υπεύθυνοι συντονισμού των εκδηλώσεων οι κ.κ.: Κατερίνα Κατσίκη, Λέττα Σταθοπούλου και Βασίλης Μόσχος.

Επιστροφή