90οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2018

90οι Ετήσιοι Αγώνες Στίβου ΔΕΛΤΕΙΑ 2018

Απρ 24, 2018

Την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι 90οι Αγώνες Στίβου Γυμνασίου-Λυκείου «Δέλτεια 2018».  Η μπάντα κρουστών των μαθητών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σήμανε την έναρξη του τελετουργικού μέρους. Ο πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας Κολλεγίου Αθηνών μας θύμισε την «Υπόσχεση» που έδιναν οι μαθητές πριν τα Δέλτεια.

Στο τελετουργικό μέρος παρέλασαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες, που ανήκουν στο “A” Association και οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στην τελική φάση των αγώνων.  Της παρέλασης προηγήθηκε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πάντα μας τιμά με την παρουσία της.

Μετά την Έπαρση Σημαίας, τον Εθνικό Ύμνο και την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του πατέρα του Κολλεγίου Στέφανου Δέλτα, την κήρυξη των αγώνων έκανε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, κ. Νικόλαος Τσαβλίρης.

Τα Δέλτεια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του συνόλου των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων, γονέων και φίλων του Κολλεγίου, οι οποίοι παρακολούθησαν με πολλή ικανοποίηση το συναγωνισμό των τάξεων για την κατάκτηση της Γενικής Βαθμολογίας.  Νικήτρια  αναδείχθηκε η  τάξη της Α’ Λυκείου με 172,5 βαθμούς.  Την καλύτερη επίδοση από τους μαθητές είχε ο μαθητής Δήμος Μπαδογιαννάκης, για την επίδοσή του στο αγώνισμα Δρόμου 400μ., (51”81) με 767 βαθμούς και από τις μαθήτριες η Βιργινία Κουλουμέντα για την επίδοσή της στο Άλμα εις Ύψος (1.70μ.) με 901 βαθμούς.

Νέες επιδόσεις Δελτείων σημειώθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες:

Έλλη-Ευτυχία Δεληγιάννη του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Δρόμου 400μ. με επίδοση 01’00”22, Κωσνταντίνος Γκιόκας του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο αγώνισμα του Δρόμου 800μ. με επίδοση 02’00”40, Ιωάννα Πανοπούλου του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, στο αγώνισμα του Δρόμου 800μ. με επίδοση 02'19"58 και Βιργινία Κουλουμέντα του Γυμνασίου Κολλεγίου Ψυχικού, στο αγώνισμα του Άλματος εις Ύψος, με επίδοση 1.70μ., η επίδοσή της αποτελεί και νέα επίδοση Γυμνασίου.

Επίσης νέα επίδοση Γυμνασίου σημείωσαν οι μαθητές Φίλιππος Χατζής, Παναγιώτης Τζώνος, Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος Κόντος και Δημήτρης Δασκαλόπουλος, της Γ’ Γυμνασίου  Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού στο αγώνισμα Δρόμου 4x400μ., με επίδοση 03’39”98.

Δείτε τα Αποτελέσματα

Επιστροφή