Τα Νέα μας

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν Καθηγητριών Φυσικής Αγωγής

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν Καθηγητριών Φυσικής Αγωγής

Φεβ 2, 2018

Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018, στην Αίθουσα Τροπαίων του Αγγελικουσείου Κλειστού Γυμναστηρίου & Χανδρείου Αθλητικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν της Φωτεινής Σουλτανάκη, της Δήμητρας Τράμπα-Μπενέτου και της Αθηνάς Βέργου, οι οποίες είχαν αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης,  ύστερα από πολυετή προσφορά στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Ι. Νικόλαος Τσαβλίρης, ο Διευθυντής/President Richard L. Jackson, εκπρόσωποι της Διευθύνσεως, Διευθυντές/Προϊστάμενοι – Επικεφαλής Τμημάτων, μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Νικόλαος Μαχαίρας κ.α.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ν. Τσαβλίρης, επέδωσε αναμνηστική πλακέτα στις τρεις τιμηθείσες εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα με την παράδοση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, οι φωτογραφίες των τριών συναδέλφων αναρτήθηκαν στην Αίθουσα Τροπαίων.

 

Αξίζει να  αναφέρουμε ότι:

 

Η Φωτεινή Σουλτανάκη διετέλεσε από το 1982 έως το 2013 Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών.

 

Η Δήμητρα Τράμπα-Μπενέτου διατέλεσε από το 1977 έως το 2013 Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών, με ειδίκευση στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς. 

 

Η Αθηνά Βέργου διατέλεσε από το 1977 έως το 2015 Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό και στο Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών.

Επιστροφή