Τα Νέα μας

Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας Δημοτικών Σχολείων

Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας Δημοτικών Σχολείων

Απρ 6, 2017

Την Τρίτη, 4 Απριλίου 2017, στο θέατρο του Κολλεγίου Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας. Στην εκδήλωση καλεσμένοι ήταν η αργυρή παραολυμπιονίκης της σφαίρας κα. Δήμητρα Κοροκίδα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των παραολυμπιονικών κ. Σάκης Κωστάρης και ο χρυσός ολυμπιονίκης των συγχρονισμένων καταδύσεων το 2004 Νίκος Συρανίδης.  Βασικός ομιλητής ήταν ο  κ. Στέλιος Κακαβογιάννης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο οποίος αναφέρθηκε σε ιστορικά στοιχεία της ολυμπιακής ημέρας και συντόνισε τις ερωτήσεις των παιδιών της μαθητικής κοινότητας προς τους αθλητές.

    

Την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας.  Στην εκδήλωση καλεσμένοι ήταν η κα. Κέλυ Λουφάκη παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο και ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο το 2016 ο κ. Παύλος Μάμαλος αθλητής της άρσης βαρών. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κ. Παναγιώτης Σκυλοδήμος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ο οποίος αναφέρθηκε σε ιστορικά στοιχεία του εορτασμού και συντόνισε τις ερωτήσεις που έγιναν από τους εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας προς τους καλεσμένους μας.

 

Υπεύθυνος του συντονισμού των εκδηλώσεων ήταν ο κ. Σόλων Σανιώτης, Διασχολικός Συντονιστής Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού.

Επιστροφή