no-image
21
ΔΕΚ
ΤΕΤ
22
ΔΕΚ
ΠΕΜ
ΩΡΑ: 07:00 ΜΜ - 11:00 ΜΜ

Θεατρική Παράσταση «Η τρελή του Σαγιό»

Την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. και την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 9 μ.μ., η Επιτροπή Γονέων-Parents Fund Drive του Κολλεγίου Αθηνών σας προσκαλεί στο Θέατρο Παλλάς στο σπουδαίο θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού «Η τρελή του Σαγιό», σε διασκευή-σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Σχολείου μας.

Μία μεγάλη παραγωγή με σπουδαίους πρωταγωνιστές και έναν ταλαντούχο εικοσαμελή θίασο. Στον ρόλο της «Τρελής του Σαγιό» η Ελισάβετ Κωνσταντίδου. Στον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου ο Νίκος Μουτσινάς και στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας η Αθηνά Οικονομάκου. Το εμπνευσμένο και πάντα επίκαιρο κείμενο της «Τρελής του Σαγιό», καυτηριάζει χωρίς φόβο και πάθος, τον τυχοδιωκτισμό που συναντάμε σε όλες τις εκφράσεις της κοινωνικοπολιτικής μας διαδρομής, όπως αυτή καταγράφεται τα τελευταία χρόνια και ανοίγει τον δρόμο στην επικράτηση της ανθρωπιάς έναντι του ευκαιριακού κέρδους, αναδεικνύοντας ως μόνο δρόμο την αποδοχή και τη συγκρότηση μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού. 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας έως την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου εδώ.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπεύθυνες της εκδήλωσης Μίρκα Κρεστενίτη-Αγγελίδη (6937216050) και Βικτώρια Μαχαιριανάκη (6936007777), καθώς στα τηλέφωνα 210 6798217-218 ή στο email [email protected].

Επιστροφή