Από την ίδρυσή του, το Σχολείο μας προάγει τις Τέχνες και την καλλιτεχνική δημιουργία, ως εργαλεία για την επίτευξη των στόχων του για μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη παιδεία. Το καλλιτεχνικό πνεύμα αποτελεί βασικό τρόπο έκφρασης. Προκαλεί το μυαλό, καλλιεργεί την αισθητική και προάγει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.  

Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας ενθαρρύνουν τους μαθητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από τις Τέχνες. Δεν είναι τυχαίο ότι απόφοιτοί μας συνεχίζουν τις σπουδές τους σε κορυφαίες σχολές μουσικής και άλλων τεχνών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και αναδεικνύονται στον χώρο του πολιτισμού.

Τα καλλιτεχνικά δρώμενα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ζωής του Σχολείου μας και πλαισιώνουν όλες τις εκδηλώσεις του με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις έργων των μαθητών κ.ά.

no-image
05
ΦΕΒ
ΚΥΡ
ΩΡΑ: 08:30 ΠΜ - 05:00 ΜΜ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ 2ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

21η Ημερίδα TESOL - ATHENS COLLEGE

Χώρος: Κεντρικός διάδρομος 2ου ορόφου του Μπενακείου για να πραγματοποιηθεί το γεύμα των συμμετεχόντων στο Συνέδριο και η κοπή της πίτας. Παρακαλούμε για τα ακόλουθα: Τεχνική Υπηρεσία - Καθαριότητα - Εργατοτεχνίτες - Να υπάρχει προσωπικό καθαριότητας στον 2ο όροφο του Μπενακείου στο Θέατρο Χωρέμη και στις τουαλέτες. - Να υπάρχει θέρμανση - Να υπάρχουν 4 τραπέζια με λευκά τραπεζομάντηλα (2 + 2 εκατέρωθεν της πόρτας του γραφείου του President), όπου θα τοποθετηθούν τα φαγητά και τα ποτά του γεύματος.  - Το catering με το οποίο θα συνεργαστούμε θα τοποθετήσει κατά μήκος όλου του διαδρόμου του 2ου ορόφου 14 ροτόντες με 8 καρέκλες στην καθεμία, για όσους προσκεκλημένους επιθυμούν να καθίσουν. Τμήμα Φύλαξης - Να υπάρχει φύλακας στο κτίριο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (που να γνωρίζει καλά το κτίριο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε τυχόν ερωτήσεις και ανάγκες που προκύψουν) - Να υπάρχουν πινακίδες από τον 1ο όροφο του Μπενακείου και το Χωρέμη που να κατευθύνουν τους συμμετέχοντες στον 2ο όροφο για το γεύμα  
Επιστροφή