Τα Προγράμματα

Πέρα από το απαιτητικό πρόγραμμα του Σχολείου, οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να περνούν δημιουργικά και ευχάριστα τον χρόνο τους, συμμετέχοντας σε ποικιλία δραστηριοτήτων που προσφέρονται στα Ειδικά Προγράμματα.

Από μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών και Κινεζικών, έως Ρομποτική (STEAM), Μουσική, Αθλητισμό και Χορό, οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 53 διαφορετικά προγράμματα, να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους και να καλλιεργήσουν την κλίση και τα ταλέντα τους. Μέσω των Προγραμμάτων αυτών, προετοιμάζονται για διαγωνισμούς, διπλώματα Ξένων Γλωσσών, αποκτούν καλλιτεχνική παιδεία, συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές/μορφωτικές εκδρομές και προπονούνται σε ομάδες με στόχο τον αγωνιστικό αθλητισμό.
 
Τα Ειδικά Προγράμματα γίνονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Σχολείου μας με την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών/διδασκόντων. Με τη συμμετοχή τους σε αυτά, οι μαθητές κοινωνικοποιούνται και έρχονται σε επαφή με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, με τα οποία μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.

Τα μαθήματα Μουσικής στο Ωδείο του Κολλεγίου απευθύνονται και σε μαθητές εκτός του Σχολείου.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας γονέων So Simple:
1. Χρησιμοποιήστε τους κωδικούς σας για την είσοδο στην πλατφόρμα γονέων So Simple (https://sosimple.athenscollege.edu.gr).
2. Επιλέξτε τον/την μαθητή/τρια που θέλετε να εγγράψετε στα Ειδικά Προγράμματα.
3. Μεταβείτε στη Σχολική Μονάδα του/της μαθητή/τριας.
4. Επιλέξτε από το αριστερό μενού "Άλλες Υπηρεσίες → Δελτία Εγγραφής".

* Εάν έχετε κάνει εγγραφή και θέλετε να προσθέσετε ή να ακυρώσετε μάθημα, ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής.

* Εάν θέλετε να αλλάξετε την επιλογή σας μετά την εγγραφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο [email protected].

Ηλεκτρονική εγγραφή - Οδηγίες

Για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα στην υποβολή του Δελτίου Εγγραφής, παρακαλούμε να αποστείλετε σχετικό email στο [email protected].

Δημοτικό - Παρουσίαση Ειδικών Προγραμμάτων
Γυμνάσιο-Λύκειο - Παρουσίαση Ειδικών Προγραμμάτων

Έντυπο Ειδικών Προγραμμάτων 2023-24