Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων μαθητών Α', Β', Γ΄ Λυκείου και ΙΒ1- Mid Τerm - 21.04.2021

Απρ 2, 2021

Ψυχικό, 2 Απριλίου 2021

 

 

Προς τους γονείς των μαθητών/μαθητριών

του Γενικού Λυκείου

και του 1ου έτους του International Baccalaureate Diploma Programme

Κολλέγιο Ψυχικού

 

Αγαπητοί γονείς,

 Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, από τις 17:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση από τους καθηγητές για την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών του Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού και του 1ου έτους του International Baccalaureate Diploma Programme, καθώς βρισκόμαστε στο μέσο του δευτέρου τετραμήνου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε προκειμένου να προγραμματίσετε την επικοινωνία με τους διδάσκοντες είναι ακριβώς η ίδια που ακολουθείτε για τις εβδομαδιαίες συναντήσεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ηλεκτρονικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας από την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, ώρα 08:00, έως τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021, ώρα 23:59. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής δε θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε άλλη διαδικτυακή συνάντηση, που να αφορά σε αυτή την απογευματινή ενημέρωση. Σημειώνουμε ότι από την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, ώρα 08:00 μέχρι την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, ώρα 08:00, το σύστημα των ηλεκτρονικών συναντήσεων θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να προγραμματίσουμε τις διαδικτυακές συναντήσεις της 21ης Απριλίου 2021.

 Ειδικότερα επισημαίνουμε ότι η επικοινωνία μέσω MS Teams θα γίνει με την ακόλουθη διαδικασία:

1. Συνδέεστε στην πλατφόρμα MS TEAMS με τα προσωπικά σας στοιχεία.

2. Με την είσοδό σας θα δείτε τη λίστα των εκπαιδευτικών (ομάδες Teams) με τους οποίους έχετε ορίσει συνάντηση.    Την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης εισέρχεστε στην ομάδα του εκπαιδευτικού και επιλέγετε join για να ενημερώσετε τον εκπαιδευτικό για την παρουσία σας.

3. Στη συνέχεια, ο εκπαιδευτικός ανάλογα με τη σειρά προτεραιότητας, αποδέχεται την είσοδό σας και αρχίζει η επικοινωνία.

4. Κάθε συνάντηση θα έχει μέγιστη διάρκεια 5΄.

 Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο MS Teams παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

 Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

 

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Γιαννουλάτος

Διευθυντής Ιδιωτικού Λυκείου – Κολλέγιο Ψυχικού

Επιστροφή