ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CAREER DAY

Μαρ 16, 2021

Προς τους μαθητές και τις μαθήτριες

της Α΄, Β΄ Λυκείου

και του 1ου έτους του International Baccalaureate Diploma Programme Κολλέγιο Ψυχικού

 Ψυχικό, 16 Μαρτίου 2021

 

Αγαπητοί μαθητές, 

 

Σε συνέχεια της επιστολής που λάβατε σχετικά με την Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης, σας ενημερώνουμε ότι για την ημέρα αυτή προσκαλούνται ειδικοί επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίοι ενημερώνουν με ομιλίες τους μαθητές της Α΄, της Β΄ Λυκείου και τους μαθητές του Ι.Β.1 για τη φύση του επαγγέλματός τους, για τις επαγγελματικές προοπτικές, καθώς και για τις απαιτούμενες σπουδές. Φέτος, λόγω των συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία θα παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένες τις παρουσιάσεις των ομιλητών μας.

 

Επομένως, αύριο , Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021, τις δύο τελευταίες διδακτικές περιόδους (6η και 7η) θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ομιλίες για τα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν μέσω του Portalτου Σχολείου, στους Χρήσιμους Συνδέσμους, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς σας.

 

Οι ομιλίες θα βρίσκονται στο Portal του Σχολείου για μία εβδομάδα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα μπορείτε να υποβάλλετε μέσω ερωτηματολογίου σχόλια και ερωτήσεις σχετικά με τις ομιλίες που θα παρακολουθήσετε. Οι ερωτήσεις σας θα σταλούν στους ομιλητές, ώστε να λάβετε απαντήσεις.

 

Σας ευχόμαστε μία άκρως εποικοδομητική Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης.

 

 

Παναγιώτης Γιαννουλάτος 

Διευθυντής Ιδιωτικού Λυκείου – Κολλέγιο Ψυχικού

Επιστροφή